Головна Новини Здоров'я народна медицина Прості методи, які полегшать зубний біль
commentss НОВИНИ Всі новини

Прості методи, які полегшать зубний біль

Ці методи знімають біль, але не усувають її причину

24 січня 2020, 10:50 comments2935
Поділіться публікацією:
Прості методи, які полегшать зубний біль

Зубний біль буває настільки нестерпним, що заважає нормально функціонувати протягом дня і доводиться шукати методи, щоб  його усунути. Найкраще в такій ситуації — звернутися відразу до стоматолога, але якщо такої можливості немає, представляємо кілька ефективних способів.

Солона вода

Візьміть одну чайну ложку солі і розведіть її в склянці теплої води, цим розчином протягом дня полощіть ротову порожнину. Солона вода є природним дезинфікуючим засобом, тому допоможе зняти запалення і зменшить біль.

Холодний компрес

За допомогою такого компресу зменшиться набряклість і запалення, тому що від холоду судини звузяться і біль трохи вщухне. На 15 хвилин прикладіть до болючого місця рушник, змочений у холодній воді або оберніть в нього кілька кубиків льоду.

Часник

При зубному болю може допомогти часник. Візьміть одну головку часнику і розжуйте його, а якщо біль не дозволяє, тоді подрібніть його і прикладіть на проблемний зуб. Цей продукт знищить бактерії, які призвели до запалення і полегшить біль.

Знеболюючі

Якщо біль застала на роботі або в подорожі, коли під рукою немає народних засобів, тоді скористайтеся знеболюючими. Можна випити таблетку або подрібнити її та покласти частинку на зуб, який болить.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому не можна відбілювати зуби в домашніх умовах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!