Головна Новини Здоров'я народна медицина Названо природні антибіотики, які зміцнюють імунітет
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо природні антибіотики, які зміцнюють імунітет

Ці антибіотики позитивно впливають на роботу всіх органів

29 січня 2020, 11:20 comments8356
Поділіться публікацією:
Названо природні антибіотики, які зміцнюють імунітет

Природа подбала про здоров'я людини та створила природні антибіотики, які зміцнюють захисні функції імунітету і допомагають в боротьбі з різними вірусами та інфекціями. На відміну від таблеток, ці продукти не порушують правильний баланс мікрофлори кишківника.

Алое

Ця рослина містить близько 200 корисних речовин для організму. Алое володіє протизапальними, антибактеріальними та протигрибковими властивостями. Сік цієї рослини корисний при лікуванні кишкових розладів, зокрема діареї. Алое також добре діє на здоров'я шкіри, воно допомагає загоювати рани та відмінно підходить для місцевого застосування при опіках, саднах і псоріазі.

Брусниця

Її слід вживати в будь-який час року, оскільки брусниця є багатим джерелом натуральних консервантів. Листя цієї ягоди мають бактерицидні, протизапальні та жарознижувальні властивості. Вони містять компоненти, які герметизують стінки кровоносних судин.

Гранат

Насіння граната має антисептичну дію, вони забезпечують організм вітамінами та прискорюють одужання при грипі та ГРВІ. Гранатовий сік підвищує рівень гемоглобіну в крові, тому його часто рекомендують вагітним жінкам в якості ефективної профілактики анемії.

Імбир

Зараз імбир широко використовується в якості лікарської сировини та прянощів. Він підтримує імунітет, має антибактеріальну та противірусну дію, прискорює обмін речовин, спалює калорії. Імбир також є перевіреним способом лікування ранкового нездужання у першому триместрі вагітності.

Малина

Плоди малини володіють антибактеріальною і протизапальною дією. Ця ягода містить саліцилову кислоту, тому діє як потогінний засіб, збиваючи високу температуру тіла при захворюванні. Настій з листя малини бореться з болем у суглобах.

Обліпиха

Ягоди обліпихи і її листя використовуються у фітотерапії та косметиці. Тибетська медицина широко застосовує обліпиху в цілях лікування раку та гіпертонії. Обліпихова олія прискорює загоєння ран, є ефективним засобом від атопічного дерматиту, опіків і очних інфекцій.

Мед

Цей продукт давно зарекомендував себе, як протизапальний і антисептичний засіб. Мед використовують при лікуванні кашлю, болю в горлі, нежиті, а також застосовують його для поліпшення роботи травної системи.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що які напої допоможуть зміцнити імунітет.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!