Головна Новини Здоров'я народна медицина Кількість сексуальних партнерів пов'язана з ризиком захворіти на рак
commentss НОВИНИ Всі новини

Кількість сексуальних партнерів пов'язана з ризиком захворіти на рак

Велике число статевих партнерів пов'язане з ризиком раку

17 лютого 2020, 08:56 comments3258
Поділіться публікацією:
Кількість сексуальних партнерів пов'язана з ризиком захворіти на рак

Міжнародна група вчених провела дослідження і дійшла висновку, що якщо людина мала у житті 10 і більше статевих партнерів, то у неї з більшою часткою ймовірності діагностують рак та інші небезпечні захворювання. Про це повідомляє Naked Science з посиланням на дослідження.

Вчені проаналізували дані 2537 чоловіків та 3185 жінок з Великобританії. Близько 28% чоловіків розповіли, що у них було від нуля до одного сексуального партнера, у 29% — два-чотири, у 20% — п'ять-дев'ять, а ще 22% — 10 і більше. Для жінок аналогічні показники склали 41%, 35%, 16% і близько 8%.

Дослідники прийшли до висновку, що жінки, у яких було 10 або більше статевих партнерів, мали на 91% більше високий ризик раку, ніж ті, хто вступав у зв'язок не більше ніж з однією людиною. Схожа картина спостерігалася у чоловіків. Серед тих, хто повідомив про двох-чотирьох партнерів, ймовірність отримати захворювання була вище на 57%, ніж у першої групи.

"Зростання ризику розвитку раку може спостерігатися за рахунок тих його видів, які пов'язані з інфекціями, що передаються статевим шляхом", — заявляють вчені.

Як повідомляло видання "Коментарі", ті з чоловіків, хто займається сексом два і більше разів на тиждень, удвічі менше ризикують постраждати від хвороб серця, ніж ті, хто обмежується одним разом на місяць чи менше. Благотворний вплив сексу на чоловіче здоров'я отримало наукові докази.

Також ми писали про те, що вчені провели дослідження і з'ясували, що нестача сну негативно впливає не тільки на лібідо, але і підвищує тиск, розвиває депресію і призводить до появи зайвої ваги.

Серед чоловіків цього віку, які не висипалися, частою проблемою є еректильна дисфункція, а серед жінок – недостатнє збудження і відсутність оргазмів.


Експеримент з участю понад 170 американських студенток показав: всього один додатковий година сну підвищує не тільки сексуальне бажання, але і ймовірність сексу на наступний день.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!