Головна Новини Здоров'я народна медицина Трави, які можуть поліпшити травлення
commentss НОВИНИ Всі новини

Трави, які можуть поліпшити травлення

Деякі трави мають спазмолітичний ефект

19 лютого 2020, 11:40 comments3416
Поділіться публікацією:
Трави, які можуть поліпшити травлення

Проблеми з травленням серйозно ускладнюють життя, адже часто вони супроводжуються неприємними симптомами. Позбутися від дискомфорту в животі можна не тільки за допомогою таблеток, але і корисних трав.

Ромашка

Це ідеальний союзник для слизової оболонки шлунка. Ромашка допомагає при метеоризмі, запобігає підвищеній кислотності шлунка і відновлює баланс мікрофлори. Настій ромашки володіє антисептичною і протизапальною дією, а також розслабляє гладкі м'язи стравоходу, тому її можна використовувати для зняття болю в животі.

М'ята

Ця ароматна рослина позитивно впливає на травну систему. М'ята знімає симптоми метеоризму, захищає від розвитку виразкової хвороби шлунка та інших захворювань, у тому числі хронічного холециститу.

Рута

Ця запашна трава допомагає при менструальних болях, а також запобігає надмірній секреції шлункової кислоти, яка викликає печію, здуття живота, нудоту.

Аніс

Дуже ефективна рослина, яку використовують при різних захворюваннях травної системи. Аніс володіє розслаблюючим і знеболюючим ефектом, тому прекрасно справляється з розладом шлунку, метеоризмом і підвищеним газоутворенням.

Чебрець

Ця пряність часто використовується для лікування сильного болю в області живота. Настій чебрецю швидко і ефективно позбавляє від відчуття здуття, печії і нетравлення шлунка. Його слід пити відразу після їжі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, які проблеми з животом не можна ігнорувати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!