Головна Новини Здоров'я онкологія Вчені повідомили, які продукти підвищують ризик раку нирок
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені повідомили, які продукти підвищують ризик раку нирок

Вчені повідомили, чому варто відмовитися від шкідливих продуктів, і більше вживати ті, які не так шкодять організму

26 вересня 2019, 20:37 comments2315
Поділіться публікацією:
Вчені повідомили, які продукти підвищують ризик раку нирок

Австралійські вчені заявили, що якщо прибрати з раціону такі продукти, як м'ясо, газовані напої і сіль, то у людини набагато знизяться шанси захворіти на рак нирок. Вони кажуть, що ці продукти можна поміняти на рибу, фрукти і овочі.  А пити рекомендують тільки воду. 

Вчені проводили експерименти на протязі десяти років і спостерігали за 600 тисячами добровольців.  Варто відзначити, що всі вони були різних вікових категорій. І в ході експерименту з'ясувалося, що, люди, які вживають багато м'яса, п'ють багато літрів газованої води і їдять снеки, схильні до небезпеки отримати рак нирок на 30 відсотків більше, ніж ті, хто харчується більш правильно.

Це дослідження показало, що фрукти та овочі відіграють не останню роль в нашому харчуванні, тому їх потрібно вживати якомога більше.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", вчені пов'язали забруднення повітря з проблемами психічного здоров'я у дітей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!