Головна Новини Здоров'я онкологія Лікарі розповіли, яка хвороба може спровокувати появу онкології
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікарі розповіли, яка хвороба може спровокувати появу онкології

Також дослідники наполягають на регулярних профілактичних оглядах пацієнтів з діабетом другого типу

5 листопада 2019, 18:05 comments3044
Поділіться публікацією:
Лікарі розповіли, яка хвороба може спровокувати появу онкології

Лікарі повідомили, що деякі захворювання можуть викликати онкологію, яка дуже важко піддається терапії.  Щоб цього не допустити, важливо знати, які хвороби це можуть спровокувати.

Так, онкологію в організмі людини можуть викликати і інші захворювання, тому їх важливо вчасно лікувати.  За словами експертів, діабет другого типу може стати попередником раку підшлункової залози — захворювання, лікування якого рідко приносить позитивні результати.  Вчені заявляють, що вірогідність розвитку цього виду раку зростає вдвічі після діагностування діабету.  Тому людям, яким був поставлений такий діагноз потрібно в кілька разів більше стежити за станом свого здоров'я, щоб не упустити важливі симптоми почалася онкології.

Також дослідники наполягають на регулярних профілактичних оглядах пацієнтів з діабетом другого типу. Зазначається, що раннє діагностування раку підвищує шанси на успішне лікування.

Дослідники наголосили, що потрібно пам'ятати, що онкологічні захворювання піддаються терапії тільки на початкових стадіях свого розвитку.  Потім з лікувати дуже складно, а часом просто неможливо.  Тому лікарі рекомендують регулярно здавати всі необхідні аналізи, щоб виявляти онкологічні захворювання на перших порах.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", медики повідомили, що йогурт може захистити від раку легенів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!