Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Американські вчені провели дослідження, яке довело, що хрін володіє протираковими властивостями, тому його варто періодично включати в свій раціон харчування. Про це повідомляє видання Medikforum.
Експерти вивчили склад цієї трав'янистої рослини і виявили, що в її корені міститься багато глюкозинолатів — біологічно активних сполук, які істотно знижують розвиток ракових клітин. Вони допомагають печінці очищати організм від токсинів та канцерогенів.
Вчені говорять, що в день досить з'їдати по 1 чайній ложці тертого кореня. Його здавна використовують у народній медицині як засіб від багатьох недуг. Крім того, що хрін запобігає появі онкологічних захворювань, він також має бактерицидну, противірусну і відхаркувальну дію. Ця рослина з гірким і пекучим смаком може прискорити процес одужання, тому її часто доповнюють фармакологічним лікуванням. Особливо рекомендується при бронхіті, кашлі, нежиті, анемії, розладах травлення, а також ревматичних захворюваннях.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що знайдено рослину, яка успішно бореться з раком.
Новини партнерів
Новини