Головна Новини Здоров'я наше тіло Названо помилки особистої гігієни, які здійснюють більшість людей
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо помилки особистої гігієни, які здійснюють більшість людей

Дотримання особистої гігієни – невід'ємна частина повсякденного життя

14 серпня 2019, 15:15 comments2847
Поділіться публікацією:
Названо помилки особистої гігієни, які здійснюють більшість людей

Більшість з нас звикли шукати причини поганого зовнішнього вигляду виключно в неправильному харчуванні та шкоді забрудненого навколишнього середовища. Однак, часто виною тому банальний неправильний догляд за собою.

Часті дотики до обличчя

Звичка чіпати обличчя руками протягом дня загрожує не тільки появою висипань, але і передчасних зморшок. На руках, як би часто ви їх не мили, знаходиться величезна кількість бруду і мікробів, які ви самостійно буквально втираєте в шкіру.

Душ тільки з ранку/тільки ввечері

З ранку душ необхідний нам не лише для того, щоб підбадьоритися і остаточно "пробудити" організм. Вночі тіло потіє і вимагає очищення з ранку. А про необхідность приймати душ ввечері навіть і говорити нічого. Це те, чим ніколи не варто нехтувати, навіть якщо ви дуже втомилися ввечері, або кудись запізнюєтеся з ранку.

Використання мила і гелю для душу

Експерт з клініки в Меріленді лікар Робін Чуткан попереджає: щоденне використання мила може послабити імунітет. А позбавлення шкіри "натурального бактеріального захисту" може призвести до екземи. "Постійний контакт шкіри з брудом "вчить" колонії бактерій відрізняти нешкідливий бруд від патогенного, а мило позбавляє їх цих тренувань", — пояснює Робін Чуткан.

Багаторічна мочалка

Коли і де ви купили свою мочалку? Якщо не можете пригадати, то точно прийшов час купити нову. Мочалки можуть містити бактерії, плісняву та інші шкідливі речі. Перевіряйте, що вона досить висихає, і міняй її частіше.

Неправильне зберігання натуральної косметики

Косметика на основі натуральних інгредієнтів — найгарячіший тренд останніх років. І, дійсно, у неї є маса плюсів! Але не варто забувати, що натуральна косметика "живе" набагато менше, і її не можна піддавати впливу високих температур. Зіпсовані засоби можуть завдати шкоди вашій красі та здоров'ю.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про головні помилки при догляді за зубами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!