Головна Новини Здоров'я наше тіло Вчені зробили несподівану заяву про користь пива
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені зробили несподівану заяву про користь пива

У пиві міститься величезна кількість різноманітних мінералів

4 вересня 2019, 12:15 comments2200
Поділіться публікацією:
Вчені зробили несподівану заяву про користь пива

Дослідники з Середземноморського неврологічного інституту з'ясували, що регулярне вживання пива позитивно позначається на роботу серця.

За словами вчених, цей популярний пінний напій виробляє подібний ефект завдяки вмісту антиоксидантів та інших мікроелементів, які стимулюють активність серця.

Незважаючи на це, середземноморські експерти все ж наполягають на тому, що зловживання спиртними напоями є неприпустимим. Вони підкреслили, що постійна алкоголізація завдає великої шкоди організму людини.

"У деякій мірі корисним може бути тільки помірне вживання спиртних напоїв", – повідомляють вчені. При цьому пиво не є винятком з цього правила – його кількість також слід контролювати.

Результати проведених експериментів показали, що регулярне вживання пива дає свій корисний ефект тільки в тому випадку, якщо кількість випитого напою не перевищує 650 мл на добу.

Ці висновки вчені також підкріплюють результатами проведеного мета-аналізу даних по 150 більш раннім дослідженням. "Вживання 650 мл пива здатне захистити серце від розвитку багатьох захворювань. Примітно, що при цьому у людини не буде підвищуватися ймовірність виникнення деменції або онкологічних захворювань", – повідомили дослідники.

Також експерти пояснили, що в пиві міститься величезна кількість різноманітних мінералів, у тому числі калій, магній, йод і фосфор. Саме завдяки цим речовинам, а також численним антиоксидантам пиво виробляє стільки позитивний і доброчинний ефект на роботу серцевого м'яза.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, від якого небезпечної недуги захистить пиво.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!