Головна Новини Здоров'я наше тіло Як підвищити гемоглобін: п'ять незвичайних способів
commentss НОВИНИ Всі новини

Як підвищити гемоглобін: п'ять незвичайних способів

Рівень гемоглобіну — один з найголовніших показників здоров'я

3 жовтня 2019, 09:25 comments5432
Поділіться публікацією:
Як підвищити гемоглобін: п'ять незвичайних способів

Гемоглобін грає найважливішу роль в організмі, відповідаючи за його життєдіяльність. Стає зрозумілим, що чим вище його рівень в крові, тим краще дихає киснем і функціонує наш організм.

Представники нетрадиційної медицини назвали п'ять незвичайних способів, з допомогою яких можна підвищити рівень гемоглобіну в крові, якщо ви почали відчувати симптоми його зниження.

Зелена гречка. Цю крупу ще називають "живою" — вона не піддається термічній обробці. Зелена гречка містить добову норму заліза, необхідного людині. Для більшої користі фахівці рекомендують гречку пророщувати і додавати її, наприклад, в смузі.

Насіння конопель. "Суперфуд", який споконвіку вирощувався на Русі. Коноплі багаті білком, в якому є всі незамінні амінокислоти. Конопляне насіння, на відміну від листя і суцвіть, не має наркотичної дії. З насіння конопель отримують поживне і цілюща конопляне масло. Крім підвищення гемоглобіну, регулярне споживання насіння запобігає розвитку онкологічних захворювань, перешкоджає розвитку захворювань печінки і жовчовивідних шляхів.

Сушена кропива. Кропиву називають народним лікарем, настільки високий спектр її застосування. Рослина добре чистить кров, і підвищує гемоглобін. Фахівці рекомендують приймати змелену в порошок кропиву по чайній ложці, запиваючи водою, але не заварюючи її окропом.

Перга. Мало хто знає про корисні властивості цього "бджолиного хліба". Вона підвищує імунітет, прискорює процес оновлення крові та покращує обмін речовин. Для підняття гемоглобіну фахівці рекомендують з'їдати по 2-3 крупинки 2 рази в день.

Також фахівці радять при низькому гемоглобіні проводити антипаразитарне очищення організму, так як часто саме наявність паразитів може викликати зниження рівня заліза в крові.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, які продукти містять в собі багато заліза.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!