Головна Новини Здоров'я наше тіло Експерти розповіли, як пережити різке похолодання
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерти розповіли, як пережити різке похолодання

Головна причина перших симптомів грипу або астми - холодний і сильний вітер

23 листопада 2019, 00:33 comments1954
Поділіться публікацією:
Експерти розповіли, як пережити різке похолодання

В Україні панують різкі зміни температури і щоб не захворіти через  такі різкі перепади, експерти розкрили деякі секрети, які допоможуть  пережити різкі зміни температури максимально безболісно.

 Медики повідомили, що на різке похолодання реагує абсолютно все.  І якщо ваш організм раптом дав слабину, не варто відразу опускати руки.  Адже перші морози завжди бувають несподіваними і багато хто не встигають пристосуватися.

 Головна причина перших симптомів грипу або астми — холодний і сильний вітер.  Адже повітря в таку погоду, потрапляючи в дихальні шляхи, не встигає зігрітися в носовій порожнині і потрапляє в бронхи набагато холодніше, ніж повинне бути.

Така погода особливо небезпечна для алергіків.  Причина — весь пил, який на землі піднімається за рахунок вітру.  Також не виключено, що може початися мігрень.  Різкі перепади тиску через погоду часто провокують головний біль.

 Тому для того, щоб уникнути перерахованого вище, потрібно дуже продумано виходити на вулицю в перші дні різкого похолодання.  Експерти зазначили, що потрібно максимально тепло одягатися не забуваючи про головні убори і рукавички.  Таким чином це допоможе організму швидше пристосуватися.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", стало відомо, які солодощі допомагають при застуді.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!