Які речі завдають найбільшої шкоди жіночому здоров'ю

Найбільш шкідливим для здоров'я вважається одяг з синтетики

Деякі звичні жіночі речі можуть завдати здоров'ю серйозної шкоди, зокрема стати причиною різних захворювань. Про це повідомляє видання 24tv.

Відомо, що часте носіння стрінгів і нижньої білизни з синтетичних матеріалів не тільки дратує шкіру, але і може порушити мікрофлору піхви. Через те, що білизна щільно прилягає до тіла, створюється ідеальне середовище для розмноження бактерій. З цієї ж причини краще не використовувати цілодобово щоденні прокладки.

Жінкам також не рекомендується часто носити коригуючу білизну і колготки. Крім того, що вони врізаються в шкіру і сильно здавлюють її, такі речі можуть стати причиною розвитку грибкових і дріжджових інфекцій, в тому числі і молочниці.

Лікарі радять відмовитися від піжами та інших речей гардеробу в яких ви звикли спати, якщо вони зроблені з синтетичних матеріалів. Така тканина не дозволяє шкірі "дихати" і порушує теплообмін.

Крім цього, незважаючи на моду, не варто регулярно носити обтягуючі брюки. Вони стягують шкіру і призводять до порушення кровообігу. Такі речі гардеробу можуть стати причиною набряклості, а через підвищене потовиділення викликати навіть розвиток грибкових інфекцій.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, після яких повсякденних речей необхідно мити руки.