Головна Новини Здоров'я наше тіло Які речі завдають найбільшої шкоди жіночому здоров'ю
commentss НОВИНИ Всі новини

Які речі завдають найбільшої шкоди жіночому здоров'ю

Найбільш шкідливим для здоров'я вважається одяг з синтетики

5 грудня 2019, 09:50 comments3259
Поділіться публікацією:
Які речі завдають найбільшої шкоди жіночому здоров'ю

Деякі звичні жіночі речі можуть завдати здоров'ю серйозної шкоди, зокрема стати причиною різних захворювань. Про це повідомляє видання 24tv.

Відомо, що часте носіння стрінгів і нижньої білизни з синтетичних матеріалів не тільки дратує шкіру, але і може порушити мікрофлору піхви. Через те, що білизна щільно прилягає до тіла, створюється ідеальне середовище для розмноження бактерій. З цієї ж причини краще не використовувати цілодобово щоденні прокладки.

Жінкам також не рекомендується часто носити коригуючу білизну і колготки. Крім того, що вони врізаються в шкіру і сильно здавлюють її, такі речі можуть стати причиною розвитку грибкових і дріжджових інфекцій, в тому числі і молочниці.

Лікарі радять відмовитися від піжами та інших речей гардеробу в яких ви звикли спати, якщо вони зроблені з синтетичних матеріалів. Така тканина не дозволяє шкірі "дихати" і порушує теплообмін.

Крім цього, незважаючи на моду, не варто регулярно носити обтягуючі брюки. Вони стягують шкіру і призводять до порушення кровообігу. Такі речі гардеробу можуть стати причиною набряклості, а через підвищене потовиділення викликати навіть розвиток грибкових інфекцій.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, після яких повсякденних речей необхідно мити руки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!