Головна Новини Здоров'я наше тіло Поради, які позбавлять від тяжкості після переїдання
commentss НОВИНИ Всі новини

Поради, які позбавлять від тяжкості після переїдання

На свята, традиційно, багато хто страждає від переїдання

17 грудня 2019, 11:35 comments2277
Поділіться публікацією:
Поради, які позбавлять від тяжкості після переїдання

Скоро Новий рік, а його прийнято зустрічати з розмахом, тому переїдання в святковий період уникнути важко. Якщо з'явилася тяжкість і дискомфорт у шлунку, варто дотримуватися кількох правил, які позбавлять вас від цього почуття.

Приготуйте суп

Важливо знати, що переїдання не тільки шкодить фігурі, але і негативно впливає на роботу всього організму. В першу чергу, страждає шлунок, печінка і серцево-судинна система. Для покращення самопочуття та запуску травлення вам потрібно з'їсти легкий овочевий бульйон. Така їжа швидко засвоюється, містить багато поживних речовин і приводить в норму баланс рідини в організмі.

Зігрійте живіт

Якщо в шлунку з'явилося відчуття тяжкості, ляжте на 15-20 хвилин на спину і покладіть на живіт теплу грілку (не гарячу!). З допомогою тепла м'язи розслабляться і процес травлення покращиться. Однак, грілку не можна використовувати при ПМС і при вагітності.

Купіть кефір

Після переїдання варто протягом дня пити нежирний кефір, щоб не перевантажувати шлунок ще більше. У молочній продукції містяться бактерії, які допомагають їжі засвоюватися швидше і запускають роботу шлунково-кишкового тракту.

Випийте прополіс

Розлади прийому їжі доставляють дискомфорт і впливають на самопочуття в цілому, тому від відчуття тяжкості хочеться позбутися якнайшвидше. У цьому може допомогти настоянка прополісу, досить розбавити 5 крапель у склянці води і приймати перед їжею.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти на новорічному столі можуть нашкодити здоров'ю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!