Головна Новини Здоров'я наше тіло Як кава допомагає запобігти захворюванням мозку
commentss НОВИНИ Всі новини

Як кава допомагає запобігти захворюванням мозку

Головне правило - споживати каву помірно

18 грудня 2019, 12:05 comments3820
Поділіться публікацією:
Як кава допомагає запобігти захворюванням мозку

Американські вчені опублікували результати свого нового дослідження, яке доводить, що часте вживання кави здатне запобігти розвитку серйозних захворювань. Про це повідомляє видання EurekAlert.

Фахівці продовжують сперечатися щодо того, як підбадьорливий напій впливає на організм. Одні стверджують, що каву необхідно максимально обмежити в раціоні, а інші доводять її корисні властивості. Американські вчені надали результати дослідження, які підтверджують, що часте вживання кави служить профілактикою для розвитку нейродегенеративних захворювань, зокрема хвороби Альцгеймера і Паркінсона.

На жаль, кількість пацієнтів, що страждають цими недугами збільшується, а ліків, які здатні їх повністю вилікувати не існує. Є препарати, що допомагають полегшити симптоми і перебіг захворювання.

Вчені оцінили роль кофеїну та інших рослинних сполук, які присутні в каві і прийшли до висновку, що напій може знизити ризик розвитку захворювань мозку, якщо їм не зловживати. Протягом дня дозволяється пити 2-3 чашки кави. При цьому, важливо дотримуватися правильного режиму харчування і не забувати про фізичну активність.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відбувається з організмом після однієї чашки кави.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!