Відмінно знімає стрес: чим корисна йога з тваринами

У світі існує дуже багато курсів йоги з різними тваринами

Іноді навіть після свят нам потрібно взяти ще один вихідний, щоб відпочити від відпочинку. Доведено, що краще всього допомагають розслабитися брати наші менші. Тварини дуже добре вловлюють настрій людини і можуть буквально підставити своє плече у скрутну хвилину.

Із зростанням популярності йоги і практик медитування, деякі організації пропонують проводити всі ті ж дії, але вже разом з тваринами. Такі заняття одночасно зміцнюють організм, налагоджують контакт людини з природою і ефективно знімають стрес.

Можна спробувати зайнятися йогою зі своїм домашнім улюбленцем – кішки і собаки цілком можуть скласти хорошу компанію. Але що, якщо хочеться чогось новенького? У світі існує дуже багато курсів йоги з різними тваринами, але про найцікавіші ми вирішили розповісти детальніше.

Кролики

Такі заняття йогою дуже популярні в Канаді. Це досить легкий комплекс вправ, де головне – відпочинок і взаємодія з кроликами. Доброзичливі вухаті під час занять можуть обирати улюбленців і довше затримуватися на їх килимку. А якщо симпатія взаємна – кролика можна забрати з собою.