Головна Новини Здоров'я наше тіло Відмінно знімає стрес: чим корисна йога з тваринами
commentss НОВИНИ Всі новини

Відмінно знімає стрес: чим корисна йога з тваринами

У світі існує дуже багато курсів йоги з різними тваринами

28 грудня 2019, 13:45 comments3452
Поділіться публікацією:
Відмінно знімає стрес: чим корисна йога з тваринами

Іноді навіть після свят нам потрібно взяти ще один вихідний, щоб відпочити від відпочинку. Доведено, що краще всього допомагають розслабитися брати наші менші. Тварини дуже добре вловлюють настрій людини і можуть буквально підставити своє плече у скрутну хвилину.

Із зростанням популярності йоги і практик медитування, деякі організації пропонують проводити всі ті ж дії, але вже разом з тваринами. Такі заняття одночасно зміцнюють організм, налагоджують контакт людини з природою і ефективно знімають стрес.

Можна спробувати зайнятися йогою зі своїм домашнім улюбленцем – кішки і собаки цілком можуть скласти хорошу компанію. Але що, якщо хочеться чогось новенького? У світі існує дуже багато курсів йоги з різними тваринами, але про найцікавіші ми вирішили розповісти детальніше.

Кролики

Такі заняття йогою дуже популярні в Канаді. Це досить легкий комплекс вправ, де головне – відпочинок і взаємодія з кроликами. Доброзичливі вухаті під час занять можуть обирати улюбленців і довше затримуватися на їх килимку. А якщо симпатія взаємна – кролика можна забрати з собою.

Лемури

Хто, як не лемури – впізнаваний символ спокою? Британський готель теж так подумав і відкрив для своїх постояльців заняття йогою з лемурами. Звірята не тільки радують око своїми дійствами, але і показують різні вправи. Тварини-тренери з радістю контактують з людьми, а ті навчаються не тільки йоги, але і правил спілкування з дикою природою.

Кози

Козли і кози в Англії, на диво, найактивніші тварини, яким йога явно до душі. На спільних заняттях тварини можуть навіть акуратно застрибнути на вас або влаштувати масаж. Такі вправи з боку виглядають весело, і зміцнюють м'язи спини. Це вже точно непередавані відчуття і прилив емоцій. Головне – не лякатися і бути готовим до спілкування.

Дельфіни

Хто б міг подумати, але дельфіни – ідеальні компаньйони для йоги. Їх погляд і напівусмішка виглядають так, ніби вони давно вже досягли дзену. А ще вони намагаються копіювати вашу позу або хоча б вигини тіла, що дуже комічно, але мотивує намагатися далі. Таку практику йоги влаштовують в Лас-Вегасі.

picture

Лами

У Міннесоті одна з ферм влаштовує регулярні заняття йогою разом з ламами. Тварини під час занять розмірено ходять від килимка до килимка, а іноді можуть і прилягти поруч зі спортсменом. А після занять лам можна погладити, дати частування і спробувати знайти таку ж безтурботність.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що користувачів мережі розчулив собачий "дитячий садок".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!