Головна Новини Здоров'я наше тіло Як уникнути похмілля: поради від британського дієтолога
commentss НОВИНИ Всі новини

Як уникнути похмілля: поради від британського дієтолога

Багато хто після гучного застілля страждає від похмілля

31 грудня 2019, 17:00 comments1890
Поділіться публікацією:
Як уникнути похмілля: поради від британського дієтолога

Новий рік — веселе і найдовгоочікуваніше свято, але вранці після вечірки, його може затьмарити "післяноворічне" похмілля. Британський дієтолог дала рекомендації, які допоможуть уникнути поганого самопочуття після святкового застілля.

В першу чергу, фахівець радить вживати багато води протягом дня (не менше 2-х літрів). Враховуючи те, що похміллям вважається поєднання токсичного перезавантаження з обезводненням і виснаженням організму, то впоратися з ним допоможе правильний водний баланс. Після застілля, перед тим як лягти спати, також варто випити склянку звичайної води.

Дієтолог каже, що алкогольні напої у великій кількості призводять до зневоднення організму, а це в свою чергу, провокує головний біль, тяжкість у шлунку, сухість у роті та сильну спрагу. Для того, щоб зменшити симптоми похмілля варто пити трав'яні чаї, особливо корисний імбирний, так як він рятує від почуття нудоти.

Крім того, можна випити чай з розторопші, цей напій ефективно очистить печінку і посилить її функції. Допомогти впоратися з симптомами похмілля може ще і тепла вода з додаванням меду, лимона і імбиру. А також з поставленим завданням добре справляється розсіл, тому підлікувати здоров'я можна і з його допомогою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в хорватському місті відкрився перший музей похмілля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!