Головна Новини Здоров'я наше тіло Що робити, якщо переїв на Новий рік: корисні поради
commentss НОВИНИ Всі новини

Що робити, якщо переїв на Новий рік: корисні поради

Переїдати на ніч шкідливо для організму

1 січня 2020, 11:10 comments4007
Поділіться публікацією:
Що робити, якщо переїв на Новий рік: корисні поради

Смачні закуски, різноманітні салати, вишукані гарячі страви і спиртне — все це в комплексі утворює гримучу для організму суміш під назвою "новорічне застілля". Але без нього в ніч з 31-го на 1-е ніяк не обійтися, тому важливо знати, як виправити наслідки свята.

Після ситного святкування в наступні дні вам необхідно провести "чистку" свого організму, переобтяженого зайвими калоріями. Отже, очищення організму слід починати з самого ранку, і триматися з усіх сил до пізнього вечора.

Для початку потрібно вивести з організму всю зайву рідину. В першу чергу, постарайтеся утриматися від солоного або занадто солодкого, щоб не перешкоджати виведенню зайвої рідини.

По можливості намагайтеся їсти продукти, в яких міститься клітковина. До таких продуктів можна віднести сушені бобові, хліб з висівками або цільнозерновий хліб, а також фрукти. При цьому не слід обмежувати себе в калоріях, так як недоїдання загрожує пробудженням сильного апетиту, а почуття голоду може в свою чергу спровокувати обжерливість.

Навіть якщо вечеря була дуже ситною, то сніданок пропускати все одно не можна. Якщо ви не поснідаєте, то до обіду може прокинутися гостре почуття голоду, завдяки якому можна зірватися.

Працюючи над відновленням водного балансу, крім білків, потрібно пити багато простої води. Солодкі напої краще взагалі виключити в цей розвантажувальний день.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як позбутися від тяжкості після переїдання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!