Головна Новини Здоров'я наше тіло Які симптоми вказують на проблеми з серцем
commentss НОВИНИ Всі новини

Які симптоми вказують на проблеми з серцем

Серцево-судинні захворювання мають масу симптомів

13 січня 2020, 10:50 comments4656
Поділіться публікацією:
Які симптоми вказують на проблеми з серцем

Провісники порушення роботи серця можуть бути різні, але лише одиниці приділяють їм належну увагу і звертаються до лікаря. Хворе серце не заявляє про себе різко, а посилає організму деякі сигнали. Про це повідомляє видання Healthystyle.

Паузи в диханні

Зупинка дихальних рухів під час сну може вказувати на захворювання серцево-судинної системи. Ці паузи в диханні перекривають надходження кисню в організм на кілька секунд і порушують кровообіг, чим ускладнюють роботу серцевого ритму.

Висип на шкірі

Викликати проблеми з серцем може підвищений рівень холестерину в крові. Він сприяє виробленню тригліцеридів, які можуть спровокувати появу жовто-помаранчевого висипу на шкірі, схожого на жировики.

Запаморочення

Вказують на порушення роботи серця і часті запаморочення. Якщо вони з'являються без особливих причин, то у людини порушений кровообіг в головному мозку або серці. Подібні симптоми можуть призвести до серцевого нападу.

Задишка

Відчуття задухи, задишки, постійної втоми можуть бути провісниками проблем з серцево-судинною системою. Якщо такі симптоми почали турбувати часто і з'являються під час звичної роботи, тоді варто звернутися до лікаря.

Набряклість

Це ще одна ознака, яка може вказувати на порушення роботи серця. Скупчення зайвої рідини в організмі призводить до набряків кінцівок і може бути причиною поганої циркуляції крові в ногах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, які продукти найкорисніші для серця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!