Головна Новини Здоров'я наше тіло Коронавірус може передаватися через посилки AliExpress, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус може передаватися через посилки AliExpress, - ЗМІ

Стало відомо, як ще може передаватися вірус

23 січня 2020, 08:42 comments4662
Поділіться публікацією:
Коронавірус може передаватися через посилки AliExpress, - ЗМІ

Коронавірус може передаватися через посилки AliExpress. Про це заявив завідувач лабораторією вірусології ФНЦ біорізноманіття наземної біоти Східної Азії ДВО РАН Михайло Клацання, передають "РІА Новини".

За його словами, незначні краплі з вірусом, які утворюються при кашлі та чханні, залишаються на предметах вжитку, і людина, торкаючись до них, може заразитися.

В той же час, в прес-службі АliExpress зазначили, що ризику передачі коронавірусу при зіткненні з товарами або посилками не виявлено.

Відзначимо, що в даний момент невідомо, яким ще способом, як повітряно-крапельний, передається вірус, і поки що від цього захворювання немає ліків. США тільки почали розробку вакцини, випробування почнуться через пару місяців і у продаж вони  можуть потрапити не раніше, ніж через рік.

Також відзначимо, що новий вірус вже потрапив в Росію і дістався до США, щодо України немає ніякої інформації.

Раніше "Коментарі" писали, що згідно з даними китайських експертів, в залежності від збільшення смертності, новий небезпечний вірус може поширюватися і мутувати. В Ухані, де зафіксували перші випадки інфікування, закликали місцевих жителів не залишати місто, а іногородніх – не в'їжджати сюди. Наразі під наглядом медиків перебувають 1394 людини з підозрою на коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!