Головна Новини Здоров'я наше тіло Американські дерматологи розповіли, як зменшити пори на обличчі
commentss НОВИНИ Всі новини

Американські дерматологи розповіли, як зменшити пори на обличчі

Домогтися звуження пор на обличчі можна завдяки використанню засобів із спеціальними речовинами

28 січня 2020, 10:02 comments6775
Поділіться публікацією:
Американські дерматологи розповіли, як зменшити пори на обличчі

Дерматологи зі Сполучених Штатів Америки (США) розповіли про домашні методи, які допоможуть звузити пори на обличчі. Для цього існує п'ять способів, передає видання Новости.info.

Як відзначається, насамперед по догляду за шкірою варто використовувати лише засоби без камедону. Це означає, що ця косметика не буде забивати пори, які розширені і помітні тоді, коли вони забиті. Дерматологи радять купувати косметику, на якій є наступні позначення: Non-комедони, без масла, не забиває пори.

Друга порада, яку дають лікарі, — це використання ретинолу (вітаміну А). Цей вітамін буде корисний тим, у кого шкіра стала виглядати менш пружною. А також якщо людина має жирний тип шкіри і страждає висипаннями. Тоді використання засобів, в склад яких входить ретинол (або ретинил пальмітат), стане справжньою "швидкою допомогою" для шкіри обличчя. Використовувати таку косметику бажано перед сном.

Дуже важливо, вважають дерматологи, лікувати і самі прищі. Для цього ідеально підійдуть засоби, до складу яких входить саліцилова кислота. Вона має здатність глибоко проникати в пори. Також важливо захищати свою шкіру сонцезахисним кремом. Як не дивно, лікарі рекомендують робити це кожен день, адже через сонячні промені шкіра починає втрачати свою пружність. А в результаті, пори на обличчі стають більш помітними.

Останній і, мабуть, один з найважливіших етапів — це відлущування. Але робити це також варто так, щоб не зашкодити шкірі. Лікарі рекомендують використовувати косметику для відлущування на основі ензимів і кислот.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про прості методи, що здатні полегшити зубний біль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!