Головна Новини Здоров'я наше тіло Названо три «золотих» правила оздоровлення кишечника
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо три «золотих» правила оздоровлення кишечника

З поганою роботою кишечника пов'язано понад 90% всіх захворювань

11 січня 2020, 15:15 comments1533
Поділіться публікацією:
Названо три «золотих» правила оздоровлення кишечника

Лікарі кажуть, що постійні проблеми з кишечником можуть призвести до артриту, гормонального дисбалансу, збільшення ваги, хронічної втоми і навіть до розвитку онкології. Тому дуже важливо займатися оздоровленням цього органу.

По-перше, експерти рекомендують скорочувати споживання продуктів глибокої обробки і рафінованого цукру. Це призводить до швидкого поліпшення здоров'я кишечника, так як починається зростання корисних бактерій та зменшується запалення.

Деякі вчені вважають, що м'ясні напівфабрикати істотно підвищують ризик захворювання раком кишечнику, і настійно рекомендують обмежити вживання таких продуктів.

По-друге, необхідно налагодити сон. Коли організм позбавлений повноцінного сну, в кишечнику починають накопичуватися токсини, які викликають втому, проблеми з пам'яттю і запалення. З часом це може стати причиною хронічних станів, таких як артрит і діабет другого типу.

За словами фахівця, 90% серотоніну — гормону гарного самопочуття — виробляється в кишечнику. Якщо рівень цього гормону знижений, можливі неспокій, депресія, різкі перепади настрою, сильна тяга до їжі.

По-третє, потрібно вживати ферментовану їжу. Вона значно підвищує рівень пробіотиків, що стимулюють імунітет. Експерти рекомендують віддавати перевагу квашеній капусті та кімчі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яка дієта "вбиває" кишечник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!