Головна Новини Здоров'я наше тіло Проблеми з животом, які не можна ігнорувати
commentss НОВИНИ Всі новини

Проблеми з животом, які не можна ігнорувати

Ці проблеми можуть викликати серйозні наслідки

12 лютого 2020, 10:30 comments3334
Поділіться публікацією:
Проблеми з животом, які не можна ігнорувати

Більшість людей звикли ігнорувати проблеми зі здоров'ям, поки стан не погіршиться і не стане запущеним. Для того, щоб цього не допустити, медики назвали основні проблеми з животом, які не варто залишати без уваги. Про це повідомляє видання 7mednews.

Хронічні болі

Якщо біль в області живота почала турбувати все частіше і виникають розлади в роботі кишечника, навіть після маленького об'єму їжі, тоді варто звернутися до лікаря. Така проблема може вказувати на таке захворювання, як синдром роздратованого кишечника — збій в травній системі.

Біль, нудота або блювота

Блювота може турбувати людину з різних причин і самим нешкідливим вважається харчове отруєння. Але якщо нудота і блювота відбуваються часто, варто задуматися про більш серйозні проблеми. Лікарі кажуть, що такі симптоми вказують на захворювання шлунково-кишкового тракту, зокрема виразку шлунка, рак, камені в нирках і проблеми з печінкою.

Важкість у животі та кровотеча

Якщо ви помітили кров після або під час акту дефекації — терміново до лікаря. Такі серйозні симптоми можуть сигналізувати про коліт, виразку шлунка, геморой, тому їх не можна запускати.

Гостра і раптовий біль

Якщо ви відчуваєте різкі й гострі напади болю в животі, необхідно терміново зателефонувати в "швидку" допомогу. Ці ознаки можуть говорити про проблеми з нирками або жовчним міхуром. Можливо, у вас апендицит або закупорка жовчних шляхів, тому діяти потрібно негайно.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, які симптоми вказують на проблеми з серцем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!