Головна Новини Здоров'я наше тіло Чим мити посуд без шкоди для здоров'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Чим мити посуд без шкоди для здоров'я

Шкідливі речовини можуть залишатися на посуді

14 лютого 2020, 11:30 comments13352
Поділіться публікацією:
Чим мити посуд без шкоди для здоров'я

Велика частина побутової хімії, якою ми звикли користуватися, містить токсичні речовини, які залишаються на тарілках та інших кухонних приладах. Експерти радять для миття посуду використовувати природні засоби, які зможуть ідеально замінити побутову хімію.

Сода

Це миючий засіб, у якого практично відсутні недоліки. Сода чудово справляється з нальотом, відмиває кіптяву на сковорідках і ефективно видаляє жовтизну на посуді, позбавляючи її від неприємного запаху. Після соди поверхня тарілок блищить та сяє.

Оцет

Це бездоганний засіб для миття кухонного приладдя, адже оцет дуже добре видаляє накип, цвіль, мікроби і віруси, які залишаються на тарілках. За допомогою оцту можна ідеально очистити скляний посуд, адже він не залишає жирних слідів.

Господарське мило

Так, мило для прання також підходить для миття посуду, адже воно виготовлене з органічних речовин, які не завдають шкоди навколишньому середовищу. Господарське мило ефективно видаляє наліт та жир, залишаючи тарілки ідеально чистими.

Лимонна кислота

Це ще один засіб, за допомогою якого можна легко і швидко вимити посуд, позбавивши його від бруду, жовтого нальоту і накипу в чайнику. Лимонна кислота також добре усуває неприємний запах з кухонних приладів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чим небезпечний для здоров'я пластиковий посуд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!