Головна Новини Здоров'я наше тіло Як зняти стрес і заспокоїти нерви за 5 хвилин
commentss НОВИНИ Всі новини

Як зняти стрес і заспокоїти нерви за 5 хвилин

В сучасному світі люди дуже часто піддаються стресу

17 лютого 2020, 09:00 comments4268
Поділіться публікацією:
Як зняти стрес і заспокоїти нерви за 5 хвилин

Багато людей піддаються стресу, який "підриває" здоров'я і призводить до постійної втоми. Лікарі рекомендують кілька способів, які швидко і ефективно заспокоять нерви і поліпшать самопочуття.

Зелений чай

Фахівці радять випити чашку зеленого чаю, в якому містяться цінні амінокислоти, які сприятливо впливають на нервову систему. Цей напій допомагає розслабитися і зняти нервову напругу.

Запах апельсина

Вчені з Бразилії з'ясували, що запах цього цитрусового здатний знизити рівень стресу. Заспокоїти нерви можна ефірною олією апельсина або ж свіжим фруктом, який достатньо просто розрізати на дві частини.

Прослуховування музики

А ось дослідники з Австрії вважають, що ефективно зняти стрес допоможе прослуховування улюбленої музики. Це заняття знижує рівень тривожності та показники тиску, а також нормалізує серцебиття.

Масаж рук

Якщо відчуваєте тривожність або сильне напруження — зробіть масаж рук. Для цього не треба бігти в салон до фахівця, техніку масажу можна освоїти самостійно, вона допоможе зняти втому і дратівливість.

Глибоке дихання

Швидко заспокоїти нерви можна і за допомогою глибоких вдихів. Візьміть перерву на 5 хвилин і глибоко подихайте, щоб нормалізувати серцебиття та поліпшити самопочуття в цілому.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, коли стрес може бути корисним для здоров'я.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!