Coinspot 10.04.2020

BTC/USD

7270.25

ETH/USD

169.67

LTC/USD

46.02

НБУ 10.04.2020

USD/UAH

27.50

EUR/UAH

30.05

RUB/UAH

0.37

Рубрики

МЕНЮ

Головна Новини Здоров'я наше тіло Лікарі назвали ягоду, яка робить наше серце здоровим
НОВИНИ Всі новини

Лікарі назвали ягоду, яка робить наше серце здоровим

Журавлина насичує організм корисними для судин амінокислотами

18 лютого 2020, 23:25 1696
Автор:

• Екатерина Белоброва

Лікарі назвали ягоду, яка робить наше серце здоровим

Кардіологи радять українцям їсти більше журавлини для того, щоб зміцнити серце і наситити організм необхідними елементами.

За словами фахівців, в журавлині, насправді, є безліч корисних органічних кислот, серед яких лимонна, бензойна та хінна кислоти. Корисніше всього, як розповіли лікарі, є бензойна кислота, яка, коли потрапляє в організм людини, стає гіпуровою кислотою. А завдяки їй антибіотики, які потрапляють в організм, стають набагато ефективніше.

Крім того, ця кислота підвищує ефективність препаратів із групи сульфаніламідів, які люди вживають для того, щоб вилікувати нирки. Тим часом, хінна кислота перетворюється в бензойну, а це означає, що рівень гіпурової кислоти в тілі підвищується.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ррецкий горіх став абсолютним лідером серед всіх видів горіхів. Згідно з проведеними дослідженнями, в ньому міститься багато вітамінів, мікроелементів і ненасичених жирних кислот, які сприятливо впливають на весь організм. А ось антиоксиданти у волоських горіхах більш високої якості, ніж у інших. Ці природні речовини сприяють оздоровленню клітин і захищає їх від вільних радикалів, які можуть викликати різні захворювання.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини партнерів

Новини

????????...