Головна Новини Здоров'я наше тіло Названо прості способи зміцнення імунітету
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо прості способи зміцнення імунітету

Сильний імунітет знижує шанси захворіти в сезон грипу

25 лютого 2020, 09:40 comments4239
Поділіться публікацією:
Названо прості способи зміцнення імунітету

Медики кажуть, що укріпити захисні функції імунної системи можна простими та повсякденними звичками. Про це повідомляє видання Telegraf.

Незважаючи на те, що зима виявилася не такою суворою і сніжною, як очікувалося, люди зі слабким імунітетом можуть легко підхопити застуду та грип. І крім того, що потрібно правильно харчуватися і одягати теплий одяг, важливо для зміцнення імунітету, виконувати декілька простих правил:

Сон

Для того, щоб організм міг протистояти вірусам і мікробам, йому потрібні сили, які він відновлює вночі, під час сну. Тривалість сну дорослої людини повинна складати 7-9 годин. Якщо ж ви страждаєте недосипом і весь день відчуваєте слабкість, тоді зберегти здоров'я буде складно.

Помірна фізична активність

У сезон простудних захворювань не потрібно перевантажувати організм важкими фізичними вправами. Для зміцнення імунітету досить пішої прогулянки 20-30 хвилин щодня. Така помірна активність поліпшить кровообіг, зніме стрес і подарує багато інших переваг.

Вода і зелений чай

Дуже важливо підтримувати свій водний баланс в організмі, тому вживайте щодня близько 2 літрів води. З її допомогою організм очищається від шкідливих токсинів та шлаків. Також не забувайте про зелений чай, в складі якого є багато антиоксидантів, які позитивно впливають на імунітет.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, які зимові фрукти допомагають зміцнити імунітет.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!