Головна Новини Здоров'я наше тіло В яких випадках вода не приносить користь організму
commentss НОВИНИ Всі новини

В яких випадках вода не приносить користь організму

Не завжди вода - джерело здоров'я та краси

10 березня 2020, 12:30 comments4059
Поділіться публікацією:
В яких випадках вода не приносить користь організму

Ні для кого не секрет, що вода — джерело життя, вона підтримує здоров'я і впливає на всі процеси в нашому організмі. Але бувають ситуації, коли вона приносить не тільки користь, але і серйозну шкоду.

"Передозування" водою

Лікарі постійно повторюють про те, що доросла людина щодня повинна випивати близько 2 літрів води, і це справді дуже важливо. Такої кількості рідини достатньо, щоб організм наситився і залишив "запас" на випадок непередбаченої ситуації. Але якщо ви постійно перевищуєте норму, тоді чекайте проблем. "Передозування" води може призвести до набряклості та нудоти, тому що порушується внутрішній баланс. Через те, що рідина починає вимивати сіль з організму у вас може розвинутись гіпонатріємія — захворювання, яке вражає нирки і печінку.

Вода відразу після їжі

Не пийте воду відразу після прийому їжі, особливо після вживання жирних і калорійних продуктів. Така звичка не тільки порушує процес травлення, але і може стати причиною завороту кишок.

Вода для відновлення організму

Багато хто вважає, що велика кількість води може поліпшити роботу всіх органів. Але це не так. Наприклад, вона не змусить нирки працювати швидше і виводити більше токсинів. Щоб підтримувати постійний обсяг, нирки можуть реасорбувати частину води, яку вже відфільтрували, не використовуючи додаткові ресурси.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який смак у звичайної води.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!