Головна Новини Здоров'я наше тіло П'ять факторів, які кожен день впливають на шкіру
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять факторів, які кожен день впливають на шкіру

Ці фактори зводять нанівець всі ваші зусилля по догляду за собою

11 березня 2020, 05:00 comments2018
Поділіться публікацією:
П'ять факторів, які кожен день впливають на шкіру

Кожна жінка мріє про гладку і здорову шкіру, тому ретельно доглядає за нею за допомогою різних кремів, скрабів та іншого. Але поки ви витрачаєте гроші і енергію, намагаючись позбутися від зморшок, ваші щоденні звички можуть зводити цю праці до нуля. Які речі згубно позначаються на стані шкіри?

Навколишнє середовище

Ультрафіолетове випромінювання, сигаретний дим і вихлопні гази — ці фактори провокують пошкодження шкіри, викликаючи окислювальний стрес, який відіграє важливу роль у процесі старіння. В першу чергу зверніть увагу на засоби з гіалуроновою кислотою і антиоксидантами — вони живлять, захищають і відновлюють шкіру від щоденних стресорів.

Солодощі

Неконтрольоване вживання солодощів може призвести до процесу глікації. Тобто, на шкірі з'являються зморшки, зникає її пружність і блиск. Постарайтеся обмежити вживання цукру.

Наволочка

Під час нічного сну клітини шкіри обновляються, а ось відмерлі клітини потрапляють на наволочку. Щоб зменшити ймовірність потрапляння бактерій (яка під час регенерації зростає), міняйте наволочку як мінімум раз в тиждень.

Клавіатура

Недавнє дослідження показало, що клавіатура в 20 тисяч разів брудніше, ніж сидіння унітазу, і містить бактерії, відомі під складною назвою "грампозитивні коки", які частенько є винуватцями проблем з шкірою. Тому проведіть чистку своєї клавіатури і постарайтеся мити руки після використання комп'ютера.

Екран

Тривале проведення часу біля екрану порушує природний циркадний ритм, що призводить до проблем зі сном, а проблеми зі сном = виснажена шкіра. Постарайтеся менше часу проводити перед екраном і відключайте гаджети мінімум за півгодини до сну.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, на які проблеми вказує суха шкіра на ліктях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!