Здорові звички, які потрібно освоїти до 40 років

Впроваджувати корисні звички ніколи не пізно

Корисні щоденні звички допомагають не тільки поліпшити здоров'я, але і впливають на стан нашого організму в майбутньому. Є звички, які потрібно освоїти до 40 років, щоб проблеми зі здоров'ям не турбували.

Додайте зелень в кожен прийом їжі

Вживання великої кількості рослинної їжі допоможе підвищити рівень вітамінів і антиоксидантів в організмі. Спробуйте додати трохи шпинату в ранковий омлет або брокколі в пасту.

Не уникайте жир в продуктах

Те, скільки жиру ви їсте, насправді не впливає на вагу. Єдине, варто контролювати якість споживаних калорій, уникати трансжирів і віддавати перевагу поліненасиченим жирам.

Не пропускайте сніданок

Лікарі не втомлюються повторювати про те, що сніданок - основний прийом їжі, який не можна пропускати, тому що він дарує заряд бадьорості і сил на весь день. Крім того, без повноцінного прийому їжі вранці вам захочеться їсти більше і частіше протягом дня, а це не завжди добре для травлення.

Не забувайте про планові огляди

Кожен рік проходьте обстеження у фахівців, щоб перевірити стан вашого здоров'я. Така звичка дозволить запобігти різним захворюванням і факторам ризику, особливо, якщо у вас в родині є спадкові хвороби.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які звички позитивно впливають на наше життя.