Головна Новини Здоров'я наше тіло Як відновити сили після безсонної ночі
commentss НОВИНИ Всі новини

Як відновити сили після безсонної ночі

Безсоння – частий супутник життя сучасної людини

13 березня 2020, 09:30 comments3971
Поділіться публікацією:
Як відновити сили після безсонної ночі

Мабуть, кожен хоч раз у житті переживав безсонну ніч, після якої відчував себе втомленим і пригніченим. Такий стан сильно відбивається на загальному самопочутті, та і на зовнішньому вигляді. Як же швидко відновити сили і привести себе в порядок?

Ранкова зарядка і душ

Незважаючи на те, що ваша енергія на нулі, постарайтеся виконати декілька вправ, щоб організм "підбадьорився". Після ранкової зарядки ви відчуєте легкість, особливо, якщо завершите її контрастним душем.

Чашка кави

Відновити сили після важкої ночі допоможе чашечка підбадьорливого напою. Але важливо не перестаратися з кофеїном, тому що він може нашкодити здоров'ю та призвести до зворотного ефекту. Однієї чашки кави буде цілком достатньо, щоб почати день.

Прогулянка на свіжому повітрі

Коротка 20-хвилинна прогулянка стимулює кровообіг в організмі, а значить допоможе прокинутися і повернутися в нормальний стан. Вплив сонця — найкращий спосіб відновити сили після безсонної ночі.

Сніданок і водний баланс

Швидко і ефективно повернути сили допоможе поживний і смачний сніданок. Бажано, щоб це була каша з додаванням фруктів або блюдо з яєць, а не цукерки і тістечка. Також не забувайте протягом дня вживати свою добову норму води, вона підвищить вашу продуктивність.

Оцініть ваші можливості

Після безсонної ночі ви безумовно будете втомленими і сонними, тому у вас не вистачить сил виконувати повсякденні обов'язки, які зазвичай не доставляють вам особливого клопоту. Уникайте прийняття важливих рішень, не переходьте на нові проекти. В цьому випадку краще відкласти до завтра те, що ви повинні зробити сьогодні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому після безсонної ночі тягне до шкідливих страв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!