Головна Новини Здоров'я наше тіло Чому наша шкіра потребує антиоксидантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому наша шкіра потребує антиоксидантів

Антиоксиданти - кращий інгредієнт в косметиці

14 березня 2020, 05:00 comments4371
Поділіться публікацією:
Чому наша шкіра потребує антиоксидантів

Наша шкіра потребує постійного і правильного догляду, тому варто щодня виконувати гігієнічні процедури і користуватися якісною косметикою, з вмістом антиоксидантів. Вони виконують роль природного щита для організму і запобігають старінню клітин.

Відомо, що антиоксиданти — це активні речовини, які сповільнюють процес окислення, нейтралізуючи шкідливі вільні радикали. Наприклад, коли яблуко стає коричневого кольору — це означає, що відбувається окислення, а антиоксиданти перешкоджають цьому процесу, якщо ми говоримо не про яблуко, а про шкіру.

Насамперед, антиоксиданти потрібні, щоб захистити організм від шкідливого впливу. Шкіра щодня піддається ризику через забруднення атмосфери та агресорів з навколишнього середовища. Це призводить до того, що вільні радикали розгортають бурхливу діяльність, результатом якої є передчасне старіння, тьмяний колір шкіри і зменшення вироблення еластину і колагену. Також антиоксиданти освітлюють шкіру. Якщо ваш тон шкіри нерівномірний, а колір — тьмяний, тоді вас врятує вітамін С.

Ще вони відіграють важливу роль в заспокоєнні шкіри, оскільки запальні процеси генерують велику кількість реакційноздатного кисню і вільних радикалів. Наявність достатньої кількості антиоксидантів допоможе зменшити ступінь запалення і, отже, заспокоїти шкіру.

Використовуючи багаті антиоксидантами засоби по догляду, можна зменшити кількість зморшок і зробити шкіру більш пружною, запобігши тим самим дефіциту колагену і еластину.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому шкіра стає чутливою..



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!