Головна Новини Здоров'я наше тіло Продукти, які допоможуть уникнути зморшок
commentss НОВИНИ Всі новини

Продукти, які допоможуть уникнути зморшок

Ці продукти зміцнюють клітинну структуру

17 березня 2020, 05:00 comments2091
Поділіться публікацією:
Продукти, які допоможуть уникнути зморшок

Захистити шкіру від шкідливого впливу і продовжити її молодість допоможе правильний раціон харчування. Тому головний акцент робіть не на дорогій косметиці, а на продуктах, які містять вітаміни та корисні речовини.

Білкові продукти

Додайте в своє меню побільше бобових, риби і курячої грудки — вони полегшить відновлення та побудову клітин шкіри і колагену, який робить її пружною, а також допомагає зберегти форму і зовнішній вигляд.

Зелений чай

Замість кави, яка підвищує в організмі рівень стресу, перейдіть на зелений чай. У ньому також є кофеїн, але він, завдяки поліфенолам у складі, чинить на організм зовсім іншу дію. Цей напій допомагає запобігти передчасному старінню і покращує стан шкіри.

Вода

Слідкуйте за своїм водним балансом, тому що клітини, наповнені водою, краще засвоюють поживні речовини і підтримують еластичність мембран. При зневодненні організму, шкіра втратить свій колір і стане лущитися, тому дотримуйтесь добової норми води.

Оливкова олія

Ця олія дуже корисна для організму, тому що містить олеїнову кислоту. Завдяки їй шкіра стає м'якою, пружною і надовго зберігає свою молодість. Для того, щоб отримати велику кількість антиоксидантів і цінних речовин, купуйте нерафіновану оливкову олію вищої якості.

Лосось

Рекомендується вживати в тиждень дві порції жирної риби, такої як лосось. У ньому є омега-3 жирні кислоти, які борються з запаленнями на шкірі, а ще усувають сухість, лущення і позбавляють від зморшок.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому з'являються ранні зморшки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!