Головна Новини Здоров'я наше тіло Як позбутися головного болю без таблеток
commentss НОВИНИ Всі новини

Як позбутися головного болю без таблеток

Головний біль турбує багатьох людей

25 березня 2020, 03:25 comments3218
Поділіться публікацією:
Як позбутися головного болю без таблеток

Багато люди часто скаржаться на головний біль, який може виникнути раптово і заважати роботі. Перш ніж потягнутися до своєї аптечці, зробіть кілька вправ, можливо, вони швидко і ефективно поліпшать ваше самопочуття.

Обертання

Повільно і обережно обертайте головою за годинниковою стрілкою 30-40 секунд, потів у зворотний бік — близько 60 секунд. Якщо будете чути хрускіт, не лякайтеся, це нормальне явище.

Тягнемо м'язи

Покладіть руки на голову. Праву на ліву сторону, ліву — на праву. По черзі і дуже обережно потягніть голову у напрямку до руки і зависніть на 10 секунд. Виконайте це з кожної сторони. Щодня виконуйте по 3-5 підходів.

М'ячик

Візьміть тенісний м'ячик, підійдіть до стіни. Треба встати до неї спиною, поклавши між головою і їй м'яч. Важливо утримувати його і одночасно обертати тілом.

Нахили

У цій вправі, яка ефективно допомагає зняти головний біль, не потрібно ніякого інвентарю. Просто нахиляйте голову вліво з видихом, в право з зітханням. Зробіть кілька підходів.

Руки на плечі

Покладіть долоні на плечі таким чином, щоб пальці були спрямовані на лопатки, а лікті висувалися вперед. Зробіть повільний видих і потягніть голову вперед. При вдиху поверніться в початкове положення. Важливо не нахиляти голову!

Але пам'ятайте, якщо головні болі турбують часто, тоді варто сходити на консультацію до лікаря і з'ясувати їх причину, а потім лікувати симптоми.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти допоможуть зняти головний біль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!