Головна Новини Здоров'я наше тіло Відмова від молочних продуктів: якою буде реакція організму
commentss НОВИНИ Всі новини

Відмова від молочних продуктів: якою буде реакція організму

Кілька вагомих причин відмовитися від молочних продуктів

24 березня 2020, 17:50 comments3545
Поділіться публікацією:
Відмова від молочних продуктів: якою буде реакція організму

Про користь і шкоду молочних продуктів сказано не мало. Деякі дієтологи рекомендують відмовлятися від них або вживати в обмеженій кількості. Але чому? Що станеться з організмом, якщо перестати пити молоко і вживати іншу "молочку"?

Покращиться стан шкіри

До складу тваринного молока входять гормони, які можуть вплинути на гормональний баланс в організмі, викликавши при цьому проблеми з шкірою. Більшість людей, які відмовилися від молочних продуктів, відзначили, що стан їх шкіри помітно покращився, зокрема зникли висипання, набряклість і почервоніння.

Покращиться травлення

Організм багатьох людей не може перетравлювати лактозу — вид природного цукру, який міститься в молочних продуктах. Експерти кажуть, що це може бути обумовлено генетичною схильністю або впливом чинників середовища. Ви самі можете цього не знати, але відчувати деякі симптоми непереносимості. Наприклад, після вживання молочних продуктів ви відчуваєте здуття або біль в животі, також можлива діарея і блювота.

Покращиться загальне самопочуття

Відмова від молочних продуктів може відбитися на вашому загальному самопочутті та настрої. "Молочка" є слизоутворюючим продуктом. Якщо ви схильні до простудних захворювань або хворієте прямо зараз, спробуйте виключити з раціону молочні продукти хоча б на кілька днів – ви одразу помітите різницю.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який побічний ефект частого вживання молока.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!