Головна Новини Здоров'я наше тіло Щоденні звички, які шкодять хребту
commentss НОВИНИ Всі новини

Щоденні звички, які шкодять хребту

Проблеми з хребтом стали справжнім бичем XXI століття

3 квітня 2020, 03:25 comments2517
Поділіться публікацією:
Щоденні звички, які шкодять хребту

Через неправильний спосіб життя, багато людей страждають від проблем з хребтом. І цьому сприяють наші щоденні звички. Якщо хочете зберегти спину і шию здоровими, тоді варто прислухатися до наступних порад.

Куріння

Ця шкідлива звичка негативно впливає не тільки на легені, але і на здоров'я спини. Із-за порушення нормального кровотоку в районі хребетного стовпа і навіть руйнування міжхребцевих дисків у курців постійно виникають проблеми з хребтом. Постарайтеся кинути цю згубну звичку і відразу ж помітите поліпшення роботи всього організму.

Недосип

Регулярне недосипання, змінний графік роботи і безсоння сприяють хронічному запальному процесу в спині. Пам'ятайте, що здоровій людині необхідно спати не менше 8 годин, тоді ви будете сповнені сил та енергії.

Робота на ногах

Шкідливо довгий час перебувати в сидячому положенні, але не менша кількість проблем виникає і в людей, які не можуть присісти днем. М'язи і суглоби людини потребують хорошої гнучкості і еластичності, через втому людина під кінець робочого дня опускає плечі, так формується викривлення хребетного стовпа.

Неправильне взуття

Больові відчуття в спині часто з'являються через неправильне взуття, наприклад, високі підбори шкодять не менше, ніж плоскі балетки. Потрібно берегти себе і своє здоров'я, тому вибирайте зручне і практичне взуття.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які шкідливі звички "вбивають" нирки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!