Головна Новини Здоров'я наше тіло "Гігієна, задоволення і краса": п'ять добавок для ванни, щоб поєднувати три в одному
commentss НОВИНИ Всі новини

"Гігієна, задоволення і краса": п'ять добавок для ванни, щоб поєднувати три в одному

Наша редакція склала список ароматних наповнювачів для ванн, які принесуть вам задоволення і ніжність шкіри

10 квітня 2020, 04:40 comments1925
Поділіться публікацією:
"Гігієна, задоволення і краса": п'ять добавок для ванни, щоб поєднувати три в одному

Поніжитися в теплій ванні — це відмінний спосіб зняти напругу, а заодно і подбати про своє тіло. Фахівці-косметологи стверджують, що такий простий спосіб, як ванна з різними корисними добавками здатна привести шкіру в тонус, допомогти їй оздоровитися і поліпшити колір.

Представляємо п'ять корисних добавок для ванни, які приємно здивують вас своєю ефективністю.

Морська сіль. Морська сіль у гарячій ванні надає не тільки розслабляючий ефект, але і виступає в якості скрабу для тіла. Активні частинки цієї добавки прискорюють регенерацію шкіри і сприяють загоєнню мікротріщин і ран.

Ефірні масла. Користь ефірних масел для шкіри доведена давно, тому ці ароматичні добавки так популярні. Якщо зазирнути в історію, то можна дізнатися, що в Греції жінки додавали в купіль ефірна олія троянди, сандалового дерева і пачулі щоб продовжити свою молодість і зберегти красу.

Мед. Дивовижною силою володіє спа-процедура у вигляді ванни з додаванням меду. Цей продукт містить в собі масу корисних властивостей, які сприятливо впливають на стан жіночої шкіри. До незаперечних переваг медової ванни можна віднести глибоке очищення і підвищення пружності шкіри.

Молоко. Ви, напевно, хоч раз чули легенду про те, що єгипетська цариця Клеопатра регулярно приймала молочні ванни і завдяки цьому мала неймовірну красу. Незважаючи на косметологічні властивості цього продукту, можна цілком повірити в ці розповіді. Зволоження, підвищення еластичності, усунення подразнень і запалень, вирівнювання кольору шкіри — це лише мала частина того, чим може порадувати вас молочна ванна.

Ну і завершує наш список самий несподіваний і економний продукт — звичайна харчова сода. Якщо вірити словам тих, хто хоча б раз приймав содову ванну, шкіра після такої процедури стає м'якою і бархатистою, дрібні прищики зникають, а загальний вигляд тіла стає привабливим і доглянутим.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що натуральна кава визнаний не тільки самим ароматним і насиченим з гарячих напоїв, але навіть сексуальним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!