Головна Новини Здоров'я наше тіло Вчені з'ясували, як відсутність сексу впливає на організм
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені з'ясували, як відсутність сексу впливає на організм

Відсутність сексу загрожує неприємними наслідками

22 квітня 2020, 03:25 comments3536
Поділіться публікацією:
Вчені з'ясували, як відсутність сексу впливає на організм

Секс — невід'ємна частина життя дорослої людини. Крім того, що це заняття розслабляє і проносить масу задоволення, так ще й позитивно впливає на організм. Але чим шкідливе для здоров'я тривале утримання?

Тіло погано справляється зі стресом

Фахівці з американської клініки Мейо досліджували жінок, у яких не було довго інтиму. Виявилося, вони гірше справлялися зі стресом, у порівнянні з тими, у кого було регулярне сексуальне життя. Пов'язують це з тим, що під час занять любов'ю наш організм виробляє багато гормонів щастя – ендорфінів.

Знижується імунітет

Вчені помітили, що тривале утримання від сексу погано позначається на імунній системі. Справа в тому, що під час статевого акту виробляється стероїдний гормон — дегідроепіандростерон. Він зміцнює наше здоров'я.

Збільшуються ризики набрати зайву вагу

Секс – прекрасний фітнес, який спалює багато калорій і дозволяє тримати тіло в тонусі. Крім того, тривале утримання негативно позначається на настрої, багато хто "заїдає" цю проблему і отримує зайві кілограми.

Погіршується стан шкіри

Під час статевого акту виробляється стероїдний гормон. Він запускає процес вироблення колагену, який покращує стан шкіри. Без сексу стан шкірних покривів може погіршитися.

Звичайно, якщо у вас немає партнера, то не треба стрибати в ліжко до першого зустрічного. Безладні статеві зв'язки куди шкідливіші для здоров'я, ніж відсутність сексу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чи впливає секс на спортивні результати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!