Головна Новини Здоров'я наше тіло Помилки в побуті, які згубно впливають на здоров'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Помилки в побуті, які згубно впливають на здоров'я

Це дрібні помилки в побуті, які обходяться дорого

24 квітня 2020, 09:50 comments1978
Поділіться публікацією:
Помилки в побуті, які згубно впливають на здоров'я

В будинку необхідно постійно підтримувати порядок і чистоту, хоч це буває і досить важко. Є речі, на які під час прибирання, ми не звертаємо уваги, а вони здатні нашкодити нашому здоров'ю. Що це за помилки?

Захоплюєтеся кондиціонером для білизни

Щоб білиза та одяг були не тільки чистими, м'якими, але і ароматними, багато господинь не шкодують додавати в них кондиціонер. Але не варто переборщувати з цим засобом. У ньому міститься багато ароматизаторів, які можуть викликати алергічну реакцію або подразнення слизової. Крім цього, кондиціонери в великій кількості здатні зробити речі не м'якими, а навпаки, більш жорсткими.

Рідко проводите вологе прибирання

Не забувайте, що мити підлогу і протирати пил слід не менше двох разів на тиждень. Справа в тому, що на різних поверхнях осідають пилові кліщі, які продукують шкідливі речовини у величезних обсягах. Тобто пиловий кліщ може викликати алергію, проявляючись у вигляді висипу на шкірі, горбистих вогнищ почервоніння, проблем з дихальною функцією.

Забуваєте міняти губки для посуду

Раз в тиждень міняйте кухонну губку, за цей час, з причини вологого стану, в ній накопичується безліч бактерій і користуватися нею більше не можна. Якщо нехтувати цим правилом, то бактерії з губки потраплять на ваш посуд, а потім і в організм, а це загрожує серйозними проблемами зі здоров'ям.

Не міняєте кухонні рушники

Теж саме стосується і кухонних рушників, які багато хто використовує роками. Але вони не можуть служити вічно, адже через деякий час у них починають жити бактерії і за допомогою прання від них навряд чи можна буде позбутися. Кухонні рушники бажано міняти раз в 3-4 місяці.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які хитрощі полегшать прибирання в будинку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!