Головна Новини Здоров'я наше тіло Так робити не варто: 5 помилок в перші хвилини після пробудження
commentss НОВИНИ Всі новини

Так робити не варто: 5 помилок в перші хвилини після пробудження

Ці помилки впливають на наше самопочуття та здоров'я

28 квітня 2020, 08:30 comments5251
Поділіться публікацією:
Так робити не варто: 5 помилок в перші хвилини після пробудження

Багато людей не помічають, як проходять їхні перші хвилини після пробудження, а дуже важливо починати день правильно. І не з мобільного телефону і соціальних мереж, а з ранкової зарядки і склянки води. Які помилки найчастіше ми допускаємо вранці?

Зіскакуємо

Перша і одна з найпоширеніших помилок — підхоплюватися після пробудження. Організму потрібен час, щоб прокинутися. Рекомендується ставити будильник на 10 хвилин раніше звичайного, прокинутися і потягнутися. Останнє, кажуть вчені, це підготовка організму до роботи. Таким чином ви разминаете м'язи після сну і відновлюєте кровообіг у всьому тілі.

П'ємо каву

Цей напій здатний дратувати слизову оболонку шлунково-кишкового тракту, внаслідок чого підвищується секреція шлункового соку, тим самим викликаючи печію. Саме правильне рішення — випити чашку ароматної кави через годину після сніданку. У цьому випадку ви отримаєте і задоволення, і користь для організму.

Включає ноутбук/телевізор

Як правило, вранці ми постійно кудись спізнюємося, тому забуваємо про зарядку. Але варто пам'ятати, що прості вправи здатні допомогти швидше прокинутися, а також поліпшити кровообіг в організмі.

Не випиваємо воду

Дієтологи радять кожен ранок починати зі склянки води. По-перше, ви поліпшите водний баланс в організмі, а по-друге, нормалізуете роботу шлунково-кишкового тракту. Вода повинна бути кімнатної температури, в неї можна додати лимон.

Беремо гаджет в руки

Корисно іноді влаштовувати розвантажувальні дні від гаджетів, починаючи день зі смачного сніданку, а не з перевірки робочої пошти і читання новин в соціальних мережах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які помилки ми здійснюємо за сніданком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!