Головна Новини Здоров'я наше тіло Медики розповіли, чому не можна терпіти головний біль
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики розповіли, чому не можна терпіти головний біль

Один біль породжує інший, тільки вже більш сильний

28 квітня 2020, 13:15 comments2937
Поділіться публікацією:
Медики розповіли, чому не можна терпіти головний біль

Мабуть, кожна людина хоч раз у житті скаржилась на головний біль. А є люди, яких ця проблема турбує по кілька разів на тиждень. Медики не радять терпіти дискомфортний стан і сподіватися, що "скоро саме пройде". Такі дії можуть ще більше зашкодити здоров'ю.

Головні болі можуть виникати з різних причин, але, якщо напади турбують  часто, тоді необхідно сходити до лікаря на консультацію, можливо, організм сигналізує про серйозні проблеми. А своєчасне лікування допоможе уникнути багатьох проблем.

Отже, якщо вас турбує головний біль, тоді краще прийняти знеболювальну таблетку, зробити масаж голови або просто відпочити, щоб біль вщухла. Не можна терпіти головні болі, тому що одна біль породжує іншу, тільки вже більш сильну.

Справа в тому, що при головному болю йде велике навантаження на судини, при спазмі яких виробляється адреналін, а він в свою чергу викликає додаткові хвилі спазмів, а це погіршує стан ще більше. В такому випадку боротися з головним болем буде набагато важче і ліків знадобиться значно більше.

Головний біль сприяє руйнуванню нервових закінчень і впливає на психоемоційний стан людини, "нарощуючи" почуття тривожності, збільшуючи дратівливість і сприяючи хронічним перепадам настрою і нервозності, а це в свою чергу викликає нові напади.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти допоможуть позбутися головного болю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!