Головна Новини Здоров'я наше тіло Три простих правила, які допоможуть вам краще спати
commentss НОВИНИ Всі новини

Три простих правила, які допоможуть вам краще спати

Ці правила нормалізують не тільки сон, але і спосіб життя

4 травня 2020, 18:50 comments2033
Поділіться публікацією:
Три простих правила, які допоможуть вам краще спати

Багато людей стикаються з безсонням та іншими проблемами, які впливають на якість сну і призводять до постійної втоми. Всьому виною можуть бути звичайні щоденні звички, які негативно відбиваються на самопочутті. Яким же чином нормалізувати сон?

Правильний раціон

Не зловживайте на ніч важкою і жирною їжею, тому що з повним животом буде набагато важче заснути. А ось продукти з високим вмістом клітковини та низьким вмістом цукру можуть допомогти вам швидше заснути і навіть дадуть вам додаткові дві години сну в тиждень. Віддайте перевагу бананам, мигдалю, крекерам з цільної пшениці.

Тренування

Фізична активність знижує рівень стресу. І не обов'язково весь день проводити в спортзалі, адже для поліпшення самопочуття буде достатньо 10 хвилин ходьби, бігу, плавання, їзди на велосипеді. Спортивні тренування покращують якість сну і знімають стрес.

Графік сну

Створіть розклад, за яким ви будете лягати спати і прокидатися в один і той же час кожен день (і на вихідних). А перед сном виконайте кілька заспокійливих ритуалів (прийняття ванни, прослуховування музики, читання книги). Коли ви станете послідовними, ви помітите, що вам буде хотітися спати, як тільки голова торкнеться подушки. І так, ніякого інтернету за дві години до сну.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, як безсонна ніч впливає на організм людини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!