Головна Новини Здоров'я наше тіло Чим лимонний сік корисний для нашого організму
commentss НОВИНИ Всі новини

Чим лимонний сік корисний для нашого організму

Лимонний сік — відмінна альтернатива солі і соусам

5 травня 2020, 03:25 comments3445
Поділіться публікацією:
Чим лимонний сік корисний для нашого організму

Лимон — дивовижний фрукт, який може похвалитися великою кількістю вітамінів і цінних речовин. І містяться вони не тільки в м'якоті плоду, а також в його шкірці і соку. Насправді, лимонний сік володіє цілим рядом корисних властивостей, про які ви могли і не підозрювати.

Заряд бадьорості

Так, сік з лимона добре бадьорить і підвищує настрій. Усього кілька крапель соку, доданого в салат або запечену рибу, підвищать вашу енергійність і продуктивність.

Міцний імунітет

Всі знають, що у лимоні міститься багато вітаміну С, який зміцнює захисні сили імунітету, допомагаючи організму протистояти різним вірусам. Саме тому в період застуд необхідно пити більше чаю з лимоном.

Апетит під контролем

Лимон — цінне джерело харчового волокна під назвою "пектин". Потрапляючи в організм разом з водою, пектин збільшується в розмірах і заповнює собою шлунок, тим самим сприяючи більш швидкому насиченню. В результаті ви не переїдайте і не хочете "відшліфувати" черговий прийом їжі десертом.

Хороше травлення

Лимонний сік покращує роботу травної системи, виводячи з організму токсини і шлаки. Цей напій стимулює печінку і вироблення жовчі, яка додатково полегшує травлення.

Профілактика онкології

Ще одна важлива властивість лимонного соку — здатність протистояти раку. Корисна в цих цілях і цедра лимона, в якій міститься велика кількість цінних ефірних масел і антиоксидантів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, чим корисна лимонна шкірка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!