Головна Новини Здоров'я наше тіло Лікарі назвали «золоті» правила хорошого здоров'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікарі назвали «золоті» правила хорошого здоров'я

Здоров'я - це повне фізичне, психічне і соціальне благополуччя

13 травня 2020, 03:25 comments3222
Поділіться публікацією:
Лікарі назвали «золоті» правила хорошого здоров'я

Завжди і при будь-яких обставинах важливо берегти себе і своє здоров'я. Це стало особливо актуально на тлі ситуації з коронавірусом, яка змусила людей по-іншому поглянути на своє життя. Експерти визначили кілька "золотих" правил, які допоможуть зміцнити здоров'я.

Раціон

Правильне харчування — це основа здоров'я. Щоденний раціон повинен бути різноманітним, щоб організм отримував цінні речовини і мікроелементи, важливо лише кількість і якість. Якщо харчування правильно збалансовано, тоді і здоров'я буде в порядку.

Фізична активність

Рух — це життя, тому без фізичної активності складно уявити повністю здорову людину. Не обов'язково цілодобово сидіти в спортзалі, адже для гарного самопочуття цілком достатньо щоденної 30-хвилинної прогулянки в парку, їзди на велосипеді або просто підняття по сходах на свій поверх.

Сон

Для міцного здоров'я важливий якісний сон. Якщо у людини регулярний недосип, тоді не дивно, чому вона швидко втомлюється і відчуває зниження працездатності. Під час сну організм відновлює сили, покращує мозкову діяльність.

Емоції

Кожна емоція важлива і допомагає в тій чи іншій ситуації. Здорова людина не зобов'язана постійно бути оптимістом, адже нормально відчувати весь спектр різноманітних емоцій. Потрібно просто обмежити себе від постійних стресів і людей, які привносять негатив у ваше життя. Емоційний стан дуже важливий для здоров'я, тому бережіть його.

Енергія

Складно назвати людину здоровою, якщо у неї ні на що немає енергії і бажання діяти. Для хорошого самопочуття важливо займатися собою, улюбленою справою, щоб досягти певних вершин у своєму розвитку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які правила харчування допоможуть уникнути хвороб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!