Головна Новини Здоров'я наше тіло Синці на шкірі: коли потрібно терміново йти до лікаря
commentss НОВИНИ Всі новини

Синці на шкірі: коли потрібно терміново йти до лікаря

Поява синців може вказувати на проблеми зі здоров'ям

27 травня 2020, 13:10 comments2742
Поділіться публікацією:
Синці на шкірі: коли потрібно терміново йти до лікаря

Синці, які з'являються через удар або травму не повинні викликати занепокоєння, тому що вони є природним життєвим явищем. А ось безпричинні гематоми повинні стати тривожним дзвінком, тому що можуть вказувати на серйозні проблеми зі здоров'ям. Коли слід звернутися до лікаря?

Німецькі дерматологи стверджують, що такі симптоми не можна залишати без уваги, тому що вони можуть привести до багатьох захворювань. Наприклад, синці, які з'являються на шкірі "самі по собі" можуть сигналізувати про порушення циркуляції крові, крихкость судин, розвиток варикозу і поганк згортання крові. Причиною появи гематом можуть бути і проблеми гормонального фону, а також дефіцит вітамінів і цінних речовин в організмі.

Також синці на шкірі можуть з'явитися в результаті тривалого прийому знеболюючих таблеток або психотропних лікарські засобів, спрямованих на боротьбу з депресією і тривогою.

Експерти кажуть, що синці можуть вказувати і на лейкемію. Тільки за розміром вони досить великі і разом з ними на шкірі з'являються дрібні висипання червоно-коричневого кольору.

В будь-якому випадку, не можна залишати цю проблему без уваги. Краще звернутися до терапевта, здати аналіз крові і виявити причину.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як швидко позбутися від синців під очима.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!