Головна Новини Здоров'я фармація Лікарі розповіли, чому не можна застосовувати корвалол при болях у серці
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікарі розповіли, чому не можна застосовувати корвалол при болях у серці

Хвороби серця часто призводять до летального результату

23 жовтня 2019, 15:55 comments7127
Поділіться публікацією:
Лікарі розповіли, чому не можна застосовувати корвалол при болях у серці

Кардіологи стверджують, що відомі від болю в серці медикаменти — корвалол і валокордин викликають залежність, а також можуть серйозно нашкодити, при самолікуванні. Лікарі відзначають, що краплі не допоможуть при ризику інфаркту, так як володіють виключно заспокійливою дією.

Фахівці закликають не займатися самодіагностикою, а при болях, що давить, стискає або пече за грудиною, віддаючи у ліву частину тіла, потрібно негайно звернутися до лікаря. Варто відзначити, що хвороби серця часто призводять до летального результату, і це трапляється несподівано.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що медики розповіли про користь морської капусти для серця. З'ясувалося, що у складі ламінарії є безліч корисних речовин і вітамінів: аскорбінова кислота, фосфор, йод, вітамін А, В, Е і D. Білки і волокна, що містяться в продукті позитивно впливають на травлення, знижують артеріальний тиск і регулюють водно-сольовий баланс. Однак, позитивний ефект від продукту залежить не від кількості, а від систематичності вживання. Необхідно їсти морську капусту часто, але не великими дозами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!