Головна Новини Здоров'я фармація Розплата за фігуру: чим небезпечні таблетки для схуднення
commentss НОВИНИ Всі новини

Розплата за фігуру: чим небезпечні таблетки для схуднення

Ці препарати вільно продаються в аптеці та в інтернеті

5 листопада 2019, 19:20 comments3178
Поділіться публікацією:
Розплата за фігуру: чим небезпечні таблетки для схуднення

Багато людей, у погоні за стрункою фігурою ведуться на красиву рекламу і витрачають багато грошей на покупку диво-таблеток для схуднення. Але мало того, що ефективність таких препаратів дорівнює нулю, так ще з їх допомогою можна завдати серйозної шкоди організму.

Таблетки для схуднення в сучасному світі стали досить популярні, адже мало хто хоче відвідувати спортзал і докладати величезні зусилля для досягнення результату. Багато людей ведуться на рекламу таблеток в інтернеті, які обіцяють протягом короткого часу привести фігуру в порядок, без тяжких тренувань.

Але не всі розуміють, наскільки такі препарати можуть нашкодити здоров'ю і викликати серйозні ускладнення для організму. До складу таблеток для схуднення входять проносні засоби, які подразднюють шлунково-кишковий тракт, порушуючи при цьому роботу печінки та підшлункової залози.

Для досягнення швидкого результату, люди під час прийому таблеток відмовляються від вживання багатьох продуктів, обмежуючи себе у вітамінах, амінокислотах, корисних речовинах, які дуже необхідні організму. Така поведінка призводить до випадання волосся, запалень шкіри, і в цілому до зниження імунітету.

Таблетки для схуднення також мають сечогінну і жовчогінну дію, але призначати собі подібні препарати самостійно ні в якому разі не можна. Прийом цих засобів може стати причиною відходження каменю, порушення відтоку жовчі та сечі.

Є препарати, які зосереджені на тому, щоб придушити апетит, але натомість вони порушують роботу всього організму: з'являються головні болі, скачки тиску і порушення сну.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яка дієта "вбиває" кишечник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!