Головна Новини Здоров'я фармація Лікування мігрені: які препарати допоможуть зняти біль
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікування мігрені: які препарати допоможуть зняти біль

Якщо напади мігрені турбують часто – зверніться до лікаря

14 листопада 2019, 16:25 comments13358
Поділіться публікацією:
Лікування мігрені: які препарати допоможуть зняти біль

Напади мігрені трапляються у 15% дорослого населення, але найчастіше на головний біль скаржаться жінки. Такі напади здатні повністю порушити працездатність людини, тому без знеболюючих препаратів буває важко обійтися.

Відомий український провізор і блогер Ольга Мельник у своєму Instagram-акаунті опублікувала пост, в якому детально розписала, які таблетки варто приймати при мігрені.

Легкі напади захворювання можна усунути з допомогою лікарського засобу "Парацетамол" або його комбінацій "Фармадола" і "Комбіспазма". Також зняти больові відчуття допоможе "Диклофенак" і "Ібупрофен".

Потужними рецептурними знеболюючими в таких випадках є "Депіофен", "Кетанов" і "Кеторол", їх слід використовувати, якщо інтенсивність і характер болю посилюється.

Провізор зазначає, що при важких приступах мігрені, які повторюються регулярно, варто приймати такі препарати, як "Антимигрен", "Різоптан", "Золмігрен".

QNeCEmAzJfXms_esKmsPt0jdW.png

До речі, не варто забувати про правила прийому знеболюючих засобів. Кожен з медичних препаратів має побічні ефекти, з якими необхідно ознайомитися заздалегідь, прочитавши інструкцію. Також прийом знеболюючих засобів не повинен тривати більше 7-10 днів.

Пам'ятайте, якщо напади мігрені почали турбувати все частіше, тоді варто звернутися до лікаря і не займатися самолікуванням. Тільки після огляду, фахівець зможе призначити препарати, які позбавлять вас від проблеми.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому при болі в серці не варто приймати корвалол.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!