Головна Новини Здоров'я фармація Названо ліки, які допомагають вилікувати застуду
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо ліки, які допомагають вилікувати застуду

Якщо ліки не допомагають протягом трьох днів - зверніться до лікаря

29 листопада 2019, 13:25 comments4738
Поділіться публікацією:
Названо ліки, які допомагають вилікувати застуду

В осінньо-зимовий період наш організм особливо вразливий до різних інфекцій, тому застудою і грипом нікого не здивуєш. Але при будь-яких захворюваннях важливо почати своєчасне і якісне лікування. Провізор і блогер Ольга Мельник опублікувала на своїй сторінці в Instagram пост, в якому детально розповіла, як діяти у випадку ГРВІ.

Всім відомі симптоми простудних захворювань, коли з'являється слабкість, кашель, нежить, головний біль і підвищена температура. Але якщо застуда може протікати поступово, то грип з першого дня заявляє про себе високою температурою, запаленням дихальних шляхів і загальним нездужанням.

При температурі вище 38 градусів, провізор рекомендує приймати медичні препарати на основі парацетамолу, ібупрофену і мефенамінової кислоти. Температуру в діапазоні 37-38 градусів краще не збивати, організму потрібно дати можливість побороти інфекцію.

Якщо горло при ковтанні починає боліти, тоді використовуйте засоби з анестетиком – Декатилен, Ангілекс спрей, Стрепсілс Плюс, які допоможуть зняти запалення. Якщо в горлі першить, тоді на допомогу прийде Ісла-Моос або Ісла-мінт.

Провізор також назвала засоби, які не допомагають в лікуванні, але здатні на час поліпшити загальне самопочуття. До них відноситься: Терафлю, Фервекс, Фармацитрон та інші. Розчин можна приймати тільки 3 рази в день.

Крім цього, не варто забувати про свіже повітря, рясне пиття, постільний режим та здорове харчування. Якщо симптоми не проходять протягом трьох днів – зверніться до лікаря.

HOkQrbo5XbrL9G9yIx5pN0e_Y.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які препарати допомагають при мігрені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!